Актуализиран на 21.10.2016 г.

Обръщение към гражданите

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

Стартира Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради.

За получаване на безвъзмездна финансова помощ по програмата, през 2015 г. могат да кандидатстват всички многофамилни жилищни сгради, строени по индустриален способ, с минимум 36 самостоятелни обекти с жилищно предназначение:

  • ЕПЖС (едропанелно жилищно строителство);
  • ППП (пакетно повдигани плочи);
  • ЕПК (едроплощен кофраж); пълзящ кофраж и разновидностите им.

В тази връзка, Общинска администрация – Троян организира информационна среща, на която да представи пред Вас по-важните акценти на програмата.

Срещата ще се състои на 10.02.2015 г. от 17.30 часа в салона в сградата на Общинска администрация – Троян.

С оглед по-конструктивното провеждане на срещата, моля да определите свои представители, които да вземат участие в срещата.

Община Троян има готовност да проведе срещи на място с жителите на всяка една жилищна сграда, която попада в обхвата на програмата, както и да даде необходимите консултации.

При желание за провеждане на среща на място (жилищна сграда, квартал), моля да заявите Вашето желание в информационния център на Общинска администрация – Троян, като посочите желаните от Вас дата, час и място на провеждане на срещата, или на тел.: 0670 6 80 16, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., г-жа Снежина Табакова.

Списък на сградите, които отговарят на изискванията на програмата, можете да намерите на официалния сайт на Община Троян в секция Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради.

За допълнителна информация за програмата: Община Троян, г-жа Вера Добрева, тел.: 0670 6 80 32, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

От Вашата готовност да бъдат създадени сдружения на собствениците в голяма степен зависи възможността да обновим нашите квартали.

 

ДОНКА МИХАЙЛОВА
Кмет на Община Троян       

Нагоре